Niets maakt een vakantie cooler dan een resort met een prachtig zwembad. Of u nu op zoek bent naar een verfrissend uitstel van de intense zomerzon, een rustige plek om te loungen of een bas-dreunende sociale scene ‘s avonds, een prachtig hotelzwembad kan het allemaal.

Toegegeven, elk resort dat zijn gewicht waard is in chlorerende tabletten, biedt zijn klanten een plek voor een snelle duik. Om zich te onderscheiden van de concurrentie, hebben sommige buitengewone luxe hotels en resorts over de hele wereld hun heerlijke diepe eind genomen naar nieuwe hoogten – soms letterlijk.

Van Bali tot Bermuda, deze hotelzwembaden zijn zo adembenemend en aantrekkelijk dat ze alleen al een reis rechtvaardigen.

Marina Bay Sands, Singapore
Marina Bay Sands Pool
MARINA BAY SANDS

‘S Werelds grootste overloopzwembad op het dak strekt zich uit over de 57e verdieping van dit futuristisch ogende hotel, dat nog bekender werd in de laatste scène van Crazy Rich Asians. Als u de duizelingwekkende hoogte kunt nemen, beloont het bijna 500 voet lange buitenzwembad u met adembenemend uitzicht op de stad – vooral bij zonsondergang.

The Joule, Dallas
De joule
DE JOULE

Dit door Adam Tihany ontworpen zwembad steekt acht voet uit voorbij de gevel van het boetiekhotel in Dallas. Om het nog dodelijker te maken, heeft het vrijdragende uiteinde een glazen wand zodat je kunt wankelen aan de rand van het verwarmde zwembad en 10 verhalen hieronder kunt bekijken.

Casa Chameleon in Las Catalinas, Costa Rica
Casa Chameleon
CASA CHAMELEON

Hoewel alle 21 villa’s in dit resort voor volwassenen alleen op een heuvel zijn uitgerust met een eigen zoutwaterzwembad, kun je ‘s nachts niet tegen het oneindige zwemgat. Dat is wanneer vuurkorven langs het wateroppervlak oplichten in een vurig schouwspel.

Ladera Resort Saint Lucia
Ladera Resort Saint Lucia
LADERA RESORT SAINT LUCIA

Dit viersterrenhotel ligt 300 meter boven de Caribische Zee en brengt u dicht bij de beroemde Pitons. Je zult bijna het gevoel hebben dat je ze kunt aanraken vanuit het privézwembad, een standaardvoorziening in elke accommodatie. Sommige zwembaden zijn zelfs uitgerust met grillige schommels.

Four Seasons Resort Maui in Wailea
Forbes-Pools-FourSeasonsMaui-CreditFourSeasonsHotelsLimited
VIER SEIZOENEN HOTELS LIMITED

Vanaf de richel van het 2.650 vierkante meter grote Serenity Pool van het Five-Star hotel, zul je de dag doorbrengen met staren naar het naburige Lanai-eiland en het West Maui-gebergte. Als je je ogen uit het pittoreske landschap kunt wrikken, duik dan onder het oppervlak om het onderwatermuzieksysteem te horen.

Montage Laguna Beach
Forbes-Pools-MontageLagunaBeach-CreditMontageHotelsandResorts
MONTAGE HOTELS EN RESORTS

De enorme Mosaic Pool fungeert als het middelpunt van het vijfsterrenhotel in Zuid-Californië. Een vrolijke tegelzon schijnt vanaf de bodem, grote palmen verankeren de hoeken en de Stille Oceaan ligt net daarachter.

The Mulia – Nusa Dua, Bali en Mulia Villas – Nusa Dua, Bali
Forbes-Pools-CreditTheMuliaBali
DE MULIA BALI

De Oasis is het langste infinity pool aan de oceaan in Bali en een van de meest onderscheidende: het wordt geflankeerd door prachtig vervaardigde, torenhoge beelden die de manier waarop Balinese vrouwen goederen of het dagelijkse aanbod op hun hoofd dragen weergeven, een traditie die duizenden jaren teruggaat . Het kunstzinnige zwembad heeft beroemdheden als Lupita Nyong’o en Shay Mitchell geïnspireerd om daar voor te poseren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here